Volkstyle Base 2022 - Great show at Airport Weeze

Volkstyle Base Header

Volkstyle Base 2022 - Great show at Airport Weeze

By MK1 Ernst, 13 June 2022

Volkstyle Base - Airport Weeze

Komend weekend is het zover: Volkstyle Base Powered By Meguiar's vind weer plaats op het markante evenemententerrein bij Airport Weeze. Dit gaat gebeuren op zondag 19 juni. Het voormalige militaire vliegveld zal dan worden omgetoverd worden tot een waar VAG paradijs met de toppers uit Europa.

Club Paddock

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens Volkstyle Base. We bieden de mogelijkheid aan om je als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt en profiteert van de extra korting. Ruim voor het evenement krijg je van ons verdere informatie, het clubautoticket en de clubcode. Met deze code kunnen de leden de entreetickets met korting bestellen in de online ticketshop. Aanmelden kan via info@402automotive.com.

Main Hangar

Tijdens Volkstyle Base vind je de mooiste VAG auto's in de indoor hal en area's. Denk je dat jouw auto een plaats verdient in de indoorhal, meld dan je auto aan! Klik hier om je auto aan te melden.

Show and Shine at Volkstyle Base

Show and shine contest Tijdens het evenement is het mogelijk om deel te nemen aan de Show & Shine Contest, er verschillende prijzen te winnen. Niemand minder dan Clemens "Mr. Voice "Verley zal dit jaar opnieuw de Show & Shine Contest presenteren. Met zijn jarenlange ervaring in de internationale VW-scene is hij de persoon voor de VW-hoogtepunten. Gedurende de dag zullen alle deelnemers gepresenteerd worden aan het publiek. De Show & Shine Contest is powered by Proudwheels.

Showpaddock

De lokatie van Weeze is bekend om zijn terrein met vele hangars en bunkers. Over het gehele terrein kun je auto's vinden in en rondom bunkers en hangars. Bestel een GRATIS showautoticket zolang de voorraad strekt. Klik hier. 

Thema Area's

Tijdens Volkstyle Base vind je de mooiste VAG auto's in de indoorhal en area's.
Denk je dat jouw auto een plaats verdient op één van hangars? Klik hier om deel te nemen.

Shops & Stands

Tijdens het evenement zul je diverse tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Wil je deelnemen? Meld je dan hier aan.

Ticket Info

TICKETINFORMATIE
Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug.
Na betaling van je tickets ontvang je deze per e-mail. Het is niet nodig om de tickets te printen, je kan ze downloaden op je telefoon bij de entree van het evenement worden ze dan vanaf je telefoon gescand.

Ticketprijzen:

Entreeticket, prijs per persoon (vanaf 13 jaar)
Online voorverkoop: €17,50,-
In de laatste week €20
Ter plaatse zijn ook tickets verkrijgbaar voor €23

Clubentreeticket
€2,50 korting op de huidige prijs van de entreetickets.
Dit ticket is alleen te verkrijgen na het aanmelden van de club, je krijgt dan een clubcode. Met die clubcode kan je de clubentreetickets bestellen.

Kind
6 t/m 12 jaar: €10,-
Daarna: €13, €15, €18
Kinderten t/m 5 jaar hebben gratis toegang.

Parkeren / Showpaddock
Parkeerticket: €5,-
Showautoticket: in de online voorverkoop GRATIS zolang de voorraad strekt. Daarna €5
Een showautoticket is exclusief entree voor de bestuurder. Alle inzittenden hebben ook een entreeticket nodig.

Bestel hier je ticket!

Check hier de complete lijst met Volkswagen en Audi Show's voor dit seizoen!

Disclaimer

Alle hier getoonde info is van 402 automotive / Volkstyle Base en wordt getoond voor informatieve en nieuwsdoeleinden. Geen copyright inbreuk bedoeld. We schrijven onze artikelen met de hoogst mogelijke accuraatheid maar raden iedereen aan de website van de organisatie te bekijken voor eventuele last-minute wijzigingen.

Date and Time

19 Jun 2022 - 19 Jun 2022
10:00 - 18:00

Location

Airport Weeze
Klever Tor (Volg BAALER STRASSE)
47652
Weeze
Germany

Price

Standard price: €20

Show contacts

Organization

402Automotive
088-0402402
Websitee-mail
volkstyle base
calendar-full