3 May, 2022

Up next: VW Speed The Final Movement 2022

We kunnen bijna niet meer wachten, komend weekend mogen we eindelijk weer eens los naar een treffen zonder al teveel beperkingen: VW Speed the Final Movement is nog maar een paar dagen van ons verwijderd. Het zal voor de meesten even slikken zijn wanneer we aan de pomp staan om die benzine slurpers weer vol te gooien, maar gelukkig staan we daarna de hele dag stil. Een aantal van VW Team de Snippeling staan ook nog eens binnen in de Hangar!!

Zo vlak voor de show nog even een woord van de organisatie omdat ze graag helpen er een mooi druk een succesvol evenement van te maken.

Van de VW Speed Organistie

We tellen de dagen af, komende Zondag 8 Mei de laatste VW-Speed Midwinter Meeting. We hebben zondag echter niet alleen Hangar 11 tot onze beschikking, maar ook van Hangar 17 schuiven we de deuren helemaal open. Deze Hangar zal ook beperkt toegankelijk zijn voor auto's maar ook hebben we hier 2 bedrijven staan waar je (na afspraak met de betreffende bedrijven) stapvoets naar toe kunt rijden om van hun diensten gebruik te maken.

Chiptunen op lokatie

Chiptuning Twente zal aanwezig zijn met een stand. Hier zal het mogelijk zijn om ter plekke je auto te laten chippen of evtueel andere optimalisaties te laten doen. Dus loop je al een tijdje met de gedachten om zoiets aan je auto te laten doen? Kom naar de stand in Hangar 17 en vraag aan Rogier of Niels of ze iets voor je kunnen betekenen.

Chiptuning at VW Speed The Final Movement 2022

Uitdeuken zonder spuiten

Freestyle Services door Robbert Kaag zal zijn uitdeuk kunsten laten zien. Heb je dat ene nare deukje ergens zitten, loop even naar Robbert of Saskia en laat hen beoordelen of ze je kunnen helpen. Met een beetje geluk rijd je met een deukloze auto aan het eind van de middag de poort weer uit.

Freestyle Services at VW Speed The Final Movement 2022

Reede bekende retail en stands

Een meeting zou geen meeting zijn als er niet meer bedrijven hun producten en diensten aan zouden bieden, dus bij deze nog een totaal plaatje van bedrijven die aanwezig zullen zijn bij VW Speed The Final Movement.

Daarnaast gaat onze dank uit naar alle onderstaande bedrijven en natuurlijk ook naar de hele Crew van Vliegveld Twente voor het vertrouwen in onze organisatie.

Onderstaande bedrijven zijn op Zondag 8 Mei 2022 aanwezig tijdens VW Speed The Final Movement.

This MK2 Golf will be at VW Speed The Final Movement 2022

Filmpjes van VW Speed The Final Movement op YouTube

Al meerdere jaren is "influencer" en Petrolhead Tom Westendorp vaste gast op onze Midwinter Meeting. Al meerdere keren heeft hij geflimd tijdens ons evenement en die filmpjes van bijpassende comments voorzien. Natuurlijk is Tom ook dit keer weer aanwezig om VW Speed The Final Movement op film vast te leggen. Wil je die filmpjes eens terugkijken dan hieronder de link naar de filmpjes van 2018 en 2019.

Selectie voor de Hangar - VW Speed The Final Movement

Wil je graag binnen staan en heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan zo snel mogelijk. Stuur een email met +/- 3 foto's en je naam naar selectie@vwspeed.nl en wie weet zien we je naast ons in Hanger 11.

Van VW Team de Snippeling zijn wij reeds toegelaten met meerdere wagens, onder andere zie je de VW Lupo GTI 1.8 20VT van Ron, de VW Golf 2 GTI Wolfsburg Edition 1.8 20VT van Ronald, de VW Golf 1 Weber van Ernst en hopelijk ook de VW Corrado G60 van Henk-Jan. Daarnaast komen er nog meer teamleden die op het terrein staan en wellicht ook nog in de Hangar. Aangezien het de laatste keer VW Speed The Final Movement is (de naam zegt het al), hopen we veel vrienden en liefhebbers te zien.

Article written by MK1 Ernst
Founder | Content creator | MK1 Owner