Volkstyle Base 2023 - Superb VAG show at Airport Weeze

Volkstyle Base 2023 Header

Volkstyle Base 2023 - Superb VAG show at Airport Weeze

By MK1 Ernst, 25 April 2023

Volkstyle Base Weeze

Event info Nederlands

Eind volgende maand is het weer zo ver. Op 25 juni zal Volkstyle Base 2023 plaatsvinden op het markante evenemententerrein bij Airport Weeze. Het voormalige militaire vliegveld zal dan worden omgetoverd worden tot een waar VAG paradijs met de toppers uit heel Europa. Op moment van schrijven heeft de organisatie een actie lopen met hoge kortingen!

Tijdelijk GRATIS VAG autoticket & een extra grote korting van €10 per ticket! Kom zondag 25 juni naar VolkStyle Base op Airport Weeze! Wees er snel bij, want er zijn slechts een gelimiteerd aantal gratis autotickets en tickets met extra korting! OP = OP!

Volkstyle Base 2023

GRATIS VAG AUTOTICKET
Ben jij in het bezit van een VAG auto (O.a. Volkswagen, Audi, Seat, Porsche)? Bestel dan snel een gratis showautoticket in de ticketshop! Hiermee heeft jouw auto een mooie plek op de showpaddock tussen 2000+ andere VAG auto’s! Niet VAG auto’s kunnen een parkeerticket bestellen voor de bezoekersparking!

Club Paddock

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens Volkstyle Base. We bieden de mogelijkheid aan om je als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt en profiteert van de extra korting. Ruim voor het evenement krijg je van ons verdere informatie, het clubautoticket en de clubcode. Met deze code kunnen de leden de entreetickets met korting bestellen in de online ticketshop. Aanmelden kan via info@402automotive.com.

Main Hangar

Tijdens Volkstyle Base vind je de mooiste VAG auto's in de indoor hal en area's. Denk je dat jouw auto een plaats verdient in de indoorhal, meld dan je auto aan! Klik hier om je auto aan te melden.

Volkstyle Base 2023

Show & Shine Contest

Show and shine contest Tijdens het evenement is het mogelijk om deel te nemen aan de Show & Shine Contest, er verschillende prijzen te winnen. Niemand minder dan Clemens "Mr. Voice "Verley zal dit jaar opnieuw de Show & Shine Contest presenteren. Met zijn jarenlange ervaring in de internationale VW-scene is hij de persoon voor de VW-hoogtepunten. Gedurende de dag zullen alle deelnemers gepresenteerd worden aan het publiek. De Show & Shine Contest is powered by Proudwheels.

Showpaddock

De locatie van Weeze is bekend om zijn terrein met vele hangars en bunkers. Over het gehele terrein kun je auto's vinden in en rondom bunkers en hangars. Bestel zolang de voorraad strekt een gratis showcarticket in de shop. Klik hier. Daarna te verkrijgen voor €6 in de shop.

Thema Area's

Tijdens Volkstyle Base vind je de mooiste VAG auto's in de indoorhal en area's.
Denk je dat jouw auto een plaats verdient op één van hangars? Klik hier om deel te nemen.

Volkstyle Base 2023

Shops and Stands

Tijdens het evenement zul je diverse tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Volkstyle Base Tickets

Alle links nog even op een rijtje:

Check hier de complete lijst met Volkswagen en Audi Show's voor dit seizoen!

Volkstyle Base 2022 Official Aftermovie

German info

Am Sonntag, den 25. Juni, findet die 8. Ausgabe der VolkStyle Base auf dem markanten Veranstaltungsgelände am Flughafen Weeze statt. Der ehemalige Militärflughafen wird dann in ein wahres VAG-Paradies mit den Besten aus Europa verwandelt. Dieses Jahr verspricht es die größte Ausgabe aller Zeiten mit sehr vielen Vorregistrierungen zu werden. 

Adresse: Klever Tor 47652 Weeze, Deutschland
ACHTUNG ROUTE: GEHEN SIE NICHT ZUM FLUGHAFEN, SONDERN FOLGEN SIE DEN "VW"-SCHILDERN. EINGANG DER VERANSTALTUNG IST AUF DER BAALER STRASSE!

Marken Area

VW Golf / VW Polo / VW Scirocco / Seat/ Audi! Wir bringen Marken zusammen.
Wenn Sie der Meinung sind, dass Ihr Auto einen Platz in einem dieser Bereiche verdient, können Sie im Online-Ticketshopein kostenloses Showcar-Ticket bestellen.

Volkstyle Base 2023

Clubarea

Du bist Mitglied in einem Club? Ihr wollt alle zusammen stehen? Kein Problem. Sie können Ihren Club anmelden über: info@402automotive.com. Wir bieten euch eine großzügige Stellfläche für alle Clubfahrzeuge. Als Club bekommt ihr von uns einen Club-Code. Damit bekommt ihr vergünstigte Tickets.

Showfahrzeuge: du hast ein klasse Fahrzeug? 

Möchten Sie Ihr Auto im Messehalle ausstellen? Hier geht es zur Anmeldung.

Show & Shine Contest

In der Messehalle präsentieren sich verschiedene Performance-, Tuning- und Styling-Spezialisten. Die Händlermeile ist daher der richtige Ort für die neuesten Trends, interessante Angebote und sicherlich auch für wertvolle Ratschläge der Spezialisten.

Cars leaving Volkstyle Base 2022

Disclaimer

Alle hier getoonde info is van 402 automotive / Volkstyle Base en wordt getoond voor informatieve en nieuwsdoeleinden. Geen copyright inbreuk bedoeld. We schrijven onze artikelen met de hoogst mogelijke accuraatheid maar raden iedereen aan de website van de organisatie te bekijken voor eventuele last-minute wijzigingen.

Date and Time

25 Jun 2023 - 25 Jun 2023
09:00 - 18:00

Location

Airport Weeze
Klever Tor (Volg BAALER STRASSE)
47652
Weeze
Germany

Price

Standard price: €15

Show contacts

Organization

402Automotive
088-0402402
Websitee-mail
volkstyle-base-2023-flyer
calendar-full