Loading Events
This event has passed.

Sinds 2005 vind er jaarlijks in juni de International VAG Meeting plaats, een dag voor VW-enthousiastelingen opgezet en georganiseerd door VW-enthousiastelingen. Door de jaren heen is het uitgegroeid van een simpele bijeenkomst, tot een internationaal bekende meeting die bezoekers trekt uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Ieder jaar weer proberen we er een mooie dag van te maken voor de bezoekers, en daar investeren we natuurlijk ieder jaar in. Want uiteindelijk zijn het de bezoekers die de meeting maken tot wat hij is. Een leuke dag met een goede sfeer en vooral mooie wagens uit de Volkswagen-stal, dat is ons doel! Audi’s, Porsche’s, Seat’s, Skoda’s en natuurlijk Volkswagens, allen zijn van harte welkom op ons evenement.

Voor de bezoekers die van ver komen, bieden we elk jaar een hotelarrangement aan. Het evenement vind elk jaar plaats precies naast het Nobis Hotel, op nog geen minuut lopen vanaf het meeting terrein! Op de zaterdagavond gezellig met de andere, veelal internationale, meeting bezoekers een drankje delen, ’s ochtends een goed verzorgd ontbijt eten en binnen no-time op het evenement staan. Een betere combinatie kunnen wij onze bezoekers niet bieden!

De meeting zelf op de zondag opent elk jaar om 10:00 uur haar deuren, inschrijven voor de Show&Shine verkiezing kan tot 13:00uur en deelname is geheel gratis! Entree voor de meeting is slechts 10 euro voor elke auto, ongeacht het aantal inzittende. Ter plaatsen zijn er genoeg voorzieningen op het gebied van catering, muziek en natuurlijk auto’s, veel auto’s.

Wij hopen dat jullie er aankomende editie van de International VAG Meeting weer allemaal bij zijn! Let’s Show & Shine, and have a great day !!!

Facebook Page VAG Meeting Asten