Eindelijk mooi weer en ook nog eens een leuke meeting. Dat was het scenario van afgelopen weekend in Terlet op de jaarlijkse Arnhem Dub Inn van VW Team Arnhem
Na de winterslaap weer een gezellig samenkomen van goede en oude bekenden. Goed om te zien dat oude en jonge klassiekers weer van stal gehaald zijn voor een mooi zonnig ritje naar de Veluwe. Uiteraard zijn er ook weer een boel foto’s geschoten, waarvan de eerste lading reeds online te bekijken is.

Update: ook deel 2 van de foto’s nu online!

Klik snel door naar het eerste album van de 2013 Arnhem Dub In en hou VAGSNAPS in de gaten voor de rest van de foto’s. Uiteraard is er voor de liefhebbers ook weer een aftertalk topic in ons forum aangemaakt, om hieraan mee te doen graag dit draadje volgen.

Arnhem Dubinn Veld 2013

 

Ook is een van onze Polo liefhebbers naar het Tweede Polo 86(c) Treffen geweest. Hiervan staan de foto’s al een tijdje online, maar nu dan ook nog even een linkje naar het album.

Het seizoen is nu dan eindelijk goed begonnen en de meetings zullen elkaar in hoog tempo opvolgen. Check onze kalender om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Tot snel op de volgende meeting!!